Aparentele insala

Aparentele insala

Ca sunt foarte fun al graficii si al graficii vechi, in general, ti-am spus-o pe fiecare blog pe care am scris. Am mai zis-o si pe facebook si pe google-plus si pe orice. Si online si offline, oriunde. Sunt filme care mi se pare foarte, foarte frumoase din acest punct de vedere.

Din pacate, dezamagesc din alte puncte de vedere. Filmul de fata de exemplu, are un poster superb, absolut superb! Are toate elementele necesare sa-ti ia ochii si sa te faca sa salivezi cand il vezi. Imi plac si culorile si compozitia si tot ce vrei tu.  Din pacate…  filmul lasa de dorit. Este de ajuns sa vezi trailerul si sa-ti dai seama ca de fapt e o porcarioara.

Suna bine ca idee dar nu prea e bine pus in practica. Ramane pe undeva un film de categoria B.

Ideea in sine presupune ca sub orasul Londra (daca nu ma insel) se afla o rasa anume de oameni. Sunt oameni care s-au ascuns acolo si s-au transformat acum in altceva. Oamenii astia au desigur niste apucaturi mai ciudate, sunt si canibali (asa reiese din trailer) si tot felul de chestii din astea.

Care o fi faza cu obsesia oamenilor cu ideea ca sunt oameni in subteran?

Intotdeauna noi oamenii am visat rase care traiesc in subteran si etc. Si noi romanii avem ditai’ legenda pe tema asta, cu niste oameni care au trait prin Carpati, oameni de doi metri care nu stiu ce faceau.

Am mai vazut ideea asta si in alte filme. Asa, rapid, imi aduc aminte de doua, Demolition Man, cu Wesley Snipes si Silvester Stallone. Dar avem si noi un astfel de film, Prea tarziu, se numeste, un excelent film, in care Razvan Vasilescu face un rol exceptional.

Oare de ce ne-o obseda pe noi treaba asta? Se pare ca avem fixat in cap sa cautam oameni diferiti, alte rase si etc. Ori ii cautam prin ceruri – si aici ma refer la extraterestri – ori se pare ca sub pamant. Trebuie sa fie cineva, undeva.

Sunt de asemenea si carti unde se vorbeste despre extraterestri care locuiesc in subteran si ne conduc de acolo si tot asa.

O fi ceva adevar in asta? Eu unul sunt sceptic. Ca sa traiasca in subteran, ar avea nevoie macar de mancare pe care nu cred ca ar putea sa o creasca acolo.

Sursa imagine: captura de ecran imdb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *