Armata si pescarusul John Livingston


A.S Articol reciclat de pe primul meu blog, care se numea Perpetuum Mobile si avea link: miscare.haipa.ro

Armata romana nu va mai utiliza avioane de tip AN-2” asta este titlul care mi-a atras atentia astazi.Stirea integrala aici .
Armata romana probabil, nu va mai utiliza nici un fel de avioane in curand. Cel mult din alea cu telecomanda sau poate planoare.In cazul unui razboi (Doamne fereste) cred ca aviatia romana va ataca cu ajutorul deltaplanelor, sau a parapantelor. Imi si imaginez cum ar arata un eventual razboi aviatic. Atacatorii sa vina in formatie cu tot felul de aparate iar ai nostri sa stea pe munte si sa astepte sa fie vantul destul de puternic ca sa poata sa atace si ei (adica sa arunce cu pietre). Si sa-l sune comandantul nostru pe cel al formatiei adverse si sa-i zica ceva de genul:


-Bai bulangiilor stati coaie asa ca noi nu putem inca sa ne batem ca nu ne putem ridica de la sol.Ce Dumnezeu nu puteti astepta si voi un piculet?

Noroc ca avem destule parasute pentru toata lumea. Eu zic ca, ar trebui sa invatam pasarile sa atace in caz de ceva ca alta sansa, nu prea vad sa avem. Cum ciori avem destule si din alea, zic ca ar fi o idee buna. Propun sa se utilizeze in continuare “Vlaicu I” primul avion din lume dar probabil ar trebui sa cumparam patentul de la altcineva. Aurel Vlaicu a reusit sa ne invete pe noi si pe restul lumii cum sa zburam dar nu a reusit sa ne invete cum sa ne construim si sa ne pastram o flota aeriana decenta. Cu aceasta ocazia imi permit sa le urez si un sincer “Mancami-ati ….” celor care ii promoveaza pe fratii Wright ca fiind “parintii aviatiei”.Faceti o mica investigatie  si va veti convinge. 

De asemenea e tragic-comic ca o tara care i-a mai avut si pe Traian Vuia si pe Henri Coanda sa fie mai praf ca praful cand vine vorba de aviatie militara.

Solutii? Ca sa nu zica nimeni ca sunt unul dintre cei care doar comenteaza si nu fac nimic pentru aceasta tara, propun urmatoarele:

1. Pilotii romani sa studieze in Tibet si sa invete tehnici de levitatie.

2. Avicola sa creasca pui uriasi pe care sa se suie pilotii si apoi sa bombardeze cu oua escadrilele inamice.

3. Pilotii sa bea mult RedBull.

4. Pilotii sa se indragosteasca cat mai des.Daca dragostea da fluturi in stomac, un pilot indragostit de mai multe persoane ar trebui sa zboare cat mai sus.

5. Pilotii sa fumeze multa marijuana.

6. Pilotii romani sa invete sa zboare precum pescarusul Jonathan Livingstone.De asemenea se mai pot inspira si din desenele cu Tom si Jerry.

In incheiere, va las cu o piesa de la B.U.G Mafia, „Hai sa fim high!”    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *