Azil in iad – miscare.haipa

Posted by

A.S Text reciclat de pe unul din primele bloguri, acum vreo 11 ani. 🙂

Dracu’ si-a deschis azil de batrani.

Ca orice tanar care s-a saturat de burlacie Aghiuta a hotarat sa se insoare. Zis si facut. Dupa o preselectie facuta pe pamant isi gaseste o fata pe gustul lui si se insoara. Fac nunta care are loc in Bamboo evident, vin o multime de invitati din lumea buna, la nunta ii canta Smiley si Moga (el vroia de fapt Guta si Salam da’ prost ca toti barbatii s-a lasat tepuit de farmecele logodnicei) impreuna cu Traistariu (asta era dator dupa ce il ajutase sa se duca la Eurovision), ceremonia a fost frumoasa doar ca a fost din cand in cand intrerupta de catre Mihail si Gavril care neavand ce face pe acasa (deoarece ei nu au GSP in grila de programe ca sa se uite si ei la meci) impreuna cu Petru, Pavel si cu Gheorghe ii mai tranteau din cand in cand cate o galeata de apa in cap stricandu-i decoratiunile.

Totusi nuntasii nu s-au lasat deranjati si au continuat cheful mai departe pana cand mirele adica dracu’ s-a luat la bataie cu Moti, Tamas si cu Pulhac care dormeau linistiti sub o masa si au fost deranjati de galagie. Deranjati de intreruperi nuntasii au hotarat sa continue cheful la dracu’ acasa si ca atare s-au dus cu totii pe la el de unde si expresia “ne-am dat dracu”.

Ajunsi la el acasa au fost uimiti de biblioteca lui bogata de atunci Sarsaila primind supranumele de “Dracu’ cu carti”.

Petrecerea se termina, nuntasii pleaca iar tinerii miri raman singuri. Trece o vreme, fericire maxima, totul merge bine, focul la cazane arde mai bine si mai frumos ca niciodata, recolta de suflete e in crestere si dracu’ e fericit.

Dar cum orice lucru bun are un sfarsit vine si momentul in care fericirea lui se sfarseste brusc in momentul in care tanara si proaspata sa sotie il asteapta intr-o seara cand el obosit (tocmai venise de la OTV dupa un maraton de 24 de ore) se reintoarce Acasaaaaaaaaa unde-i cald si bine.

Cum spuneam, tanara sotioara il asteapta cu cina gata, ii aprinde un joint, ii da un coniac, ii face un “masaj” dupa care pisicindu-se pe langa el il intreaba daca nu s-ar putea sa vina si mama ei in vizita vreo 2 saptamani. Ca ea nu are centrala, ca la ei e mai cald si ea are reumatism si i-ar prinde bine un pic de caldura etc. Dracu’ tot drac, rau da’ prost. Neavand asa mare experienta cu femeile, deoarece cand era mic era un tocilar care era preocupat de inventarea unui sistem de aprindere automat a cazanelor ca sa nu mai fie el nevoit sa se aplece si ca urmare nu prea era bagat in seama de ceilalti draci, Sarsaila se lasa prostit si se declara de acord.

Vine soacra-sa amabila, draguta si simpatica (sau cel putin asa credea dracu’ care nu stia ca fostii vecinii o poreclisera Fiara). Dracu’ o duce prin iad pe acolo sa-i vada pe Hitler, pe Saddam, pe Stalin, pe Caligula si alti cativa baieti de treaba, ea se declara incantata si totul merge bine pana cand soacra-sa incepe treptat sa preia conducerea.

La inceput arunca asa cate o sugestie folosindu-se de psihologia inversa (abila hoasca batrana) cu chestii gen : “Auzi mama dar nu ar fi mai bine sa intorci cazanul ala invers, adica tu faci cum crezi mama eu nu vreau sa deranjez dar m-am gandit sa zic si eu o parere etc.” apoi incepe sa dea ordine pe fata si astfel harca reuseste sa preia conducerea in iad.

Dracu’ se dusese pe copca.Certuri,scandaluri, a fost batut si dat afara de soacra si sotie, nu mai avea bietul om viata buna. Dracu’ se afla de-a binelea sub papuc, de aici pornind si expresia Talpa Iadului.

El incearca sa apeleze la mama lui pentru a scapa de sub tirania soacrei dar isi aminteste ca aceasta era plecata intr-o calatorie de afaceri pana in Valea Mortii de unde nu avea semnal si nici acces la internet asa ca pentru moment trebuia sa se descurce singur.

Asa ca a facut un plan, i-a spus sotiei ca mama ei munceste prea mult, are prea multe griji pe cap si ca la varsta ei ar trebui sa stea linistita, sa se odihneasca ca a muncit destul.

Drept urmare a deschis un stabiliment care oficial se numeste pensiune, dar acest nume este o acoperire pentru un azil de batrani de fapt. Asa a scapat dracu’ de soacra-sa dar ca sa fie sigur ca nu mai vine inapoi si nu-l mai deranjeaza cu nimic, s-a gandit sa-i aduca si ceva companie.De aceea a luat legatura cu firma Esenta de Rom S.R.L si prin intermediul acestora cauta companie pentru soacra domniei sale. Firma respectiva este specializata in asemenea actiuni si actioneaza cu un profesionalism deosebit agentii sai putand fi vazuti si auziti zi si noapte pe strazile Bucurestiului in special facand reclama. Sloganul lor si al intregii campanii este “Fiareeeeeeeee vechiiiiiiiiiiiiiiiii”!

P.S Declar ca acesta este un post rautacios cu scop de a ma razbuna. Am vrut sa-mi vand sufletul diavolului ca sa-mi aduca si mie trafic. Dar m-a dat afara cu un sut in fund spunand ca nu valorez nimic. Asa ca am decis sa ma razbun si cu postul asta sper sa am acces la “concurenta”.


sursa imagine: pixabay.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *