Cainele si vaca

Posted by

In continuare oamenii sunt teritoriali, chiar daca suntem in 2018. Si e ca in fabula cu vaca si cainele, chiar daca eu nu fac nimic cu resursele nici tu n-ai voie. Articolul e declansat de un reportaj din Franta, unde sunt comunitati de chinezi si unde unii dintre ei au fost batuti de localnici. De ce? Pentru ca au. S-au luat interviuri prin zona si oamenii ziceau ca nu sunt de acord ca ei sa aiba bani, masini, femei etc. Pai daca muncesc, de ce sa nu aiba?

Ok, stiti cum vine asta? Cum e pe la tara. Daca te duci nu stiu unde la ce discoteca si te bagi in seama cu nu stiu ce gagica pe acolo, gata, bataia e gata. Chiar daca e singura. De ce? Fiindca se activeaza tarusii, pai ce ma, te duci tu sa le iei femeile? Nu conteaza ca oricum femeile alea nu fac sex cu ei. Ce, sunt ale lor si e o jignire personala adusa de tine. Jignirea e ca tu reusesti sa faci ceva acolo unde ei nu pot. Capischi?

Cam asa s-a intamplat si mai sus. Ok, chinezii s-au dus in Franta si au inceput sa faca bani. De ce? Pentru ca depun eforturi. Muncesc, economisesc, investesc, ce-or face ei. Si daca vand droguri tot fac ceva spre deosebire de localnici.

Eh, ce sa vezi, acestia s-au activat si au inceput sa-i otanceasca pe chinezi pentru ca au bani. Pai coite, au pentru ca muncesc, de aia au! Pe voi, cine v-a oprit sa munciti? Munciti si veti avea si voi bani, e atat de simplu. Nu trebuie sa-i ciomagiti pe aia.

Oricum nu rezolvati nimic cu ciomageala. Daca le-o dati si-i jefuiti, mai inteleg. Daca doar le-o dati, e de pomana. Apo n-are sens boss. Tot nu castigi nimic. Daca or sa manance suficient de multi bataie sa zicem ca se sperie si nu mai vin si altii. Credeti? Nu poti sa bati toti chinezii si pe urma si chiar daca ar fi asa, ar insemna doar ca ai niste resurse care zac inutil acolo.

Macar chinezii daca le folosesc si fac bani, platesc si niste taxe de care profita si ciomagarii nostri.


sursa imagine: pixabay.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *