Cand a plecat il chema Vasile, cand s-a intors, il chema Fernando

Cand a plecat il chema Vasile, cand s-a intors, il chema Fernando

Ma tot gandeam zilele astea cat de amuzant ar fi (nu si pentru parinti si copii) sa faci o chestie ca cea de mai jos. Acum na, eu n-am copil si nu stiu cum se face insa ma gandeam ca un copil poate fi declarat si de altcineva in afara de parinti sau putem merge chiar pe varianta unui tata. 

Sa presupunem ca s-a nascut Marcelus. Are 4 kile ca ma-sa a mancat multa shaorma, plange ca un lautar de meserie ce sa mai, toate bune si frumoase.Cineva insa trebuie sa-l declare pe Marcelus la primarie, nu? Ba da. Se duce tatal sa-l declare sau poate altcineva. Pana la plecare, are loc urmatorul dialog: 

Mama (M): Bai, te duci ma sa-l inregistrezi pe asta micu’ la primarie?
Random Person (RP): Ma duc, sigur. Da’ ce nume ii dam?

M: Pai cum am stabilit, Cezar e unul dintre ele fiindca copilul meu va fi un mare sef! Apoi mai vreau sa-l cheme Andrei, ca pe marele si sfantul mucenic si apostol!
RP: Bine, bine, asa ii spunem! 

Si uite cum RP pleaca spre primarie. Pe drum… se razgandeste! Cine rahat a fost Cezar ca el nu-l stie si nu-l intereseaza. El stie de Hagi, de Guta, de din astia. Insa il omoara aia acasa cand o sa-i spuna. Dar daca o pune in fata faptului implinit… n-o sa mai aiba ce sa comenteze. O sa-i treaca pana la urma, nu? Da’ daca…. eh cine se intreaba prea mult se sperie singur. 

Ajunge la primarie, da sapca jos si se propteste in fata ghiseului. Doamna de acolo il intreaba, „Ei, cum o sa-l cheme?!” 

– Elvis Lionel Gica Cezar Andrei doamna! raspunde el mandru convins ca e in afara oricarui pericol!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *