Castelul Fermecat din parcul Romanescu, Craiova, #beautifulRomania

Castelul Fermecat din parcul Romanescu, Craiova, #beautifulRomania

Cu totii aruncam cu pietre in Romania, ca e mai simplu. Tot noi ii putem spala imaginea daca ne straduim, macar un pic. Daca fiecare dintre noi posteaza pe internet lucruri frumoase, locuri interesante de vizitat cu atat mai bine, putem face chestii frumoase.

Mergand pe ideea asta, de azi inainte voi avea din cand in cand articole sub tag-ul #beautifulRomania logic, au darul de a atrage atentia asupra frumusetilor tarii noastre.

Castelul Fermecat din parcul Romanescu, Craiova, #beautifulRomania

Pe reddit am gasit poza de mai jos, postata de Karellen si mi-a atras atentia frumusetea locului prezentat. Este vorba despre Castelul Fermecat, din parcul Romanescu, din Craiova. Din ce am inteles eu, nu este un castel in adevaratul sens al cuvantului ci doar un punct de atractie, un acoperis rebrenduit de arhitectul care s-a ocupat de parc.

Nu stiu daca mai este valabil, dar pe ecazare scria ca se poate sta la terasa acolo, fix la Castelul Fermecat.

Exista si pe adevarul un articol dedicat acestui parc, foarte interesant si sunt prezentate si cateva fapte amuzante. Una dintre ele este despre un ofiter care si-a serbat ziua si a vrut neaparat sa manance gasca. Ordonantele s-au imbatat si au adus in schimb o lebada.

Aaaa, sa nu uit, mai jos vedem si un filmulet cu obiectivul respectiv.


Daca stii locuri frumoase, lasa-mi te rog un comentariu, le voi nota si voi scrie despre ele.

#saridicamRomania #beautifulRomania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *