Ce treabă are fiul cu competența?

Ce treabă are fiul cu competența?

Eu sunt apolitic și nu sunt nici jurnalist. Se pare însă că alții sunt prea jurnaliști și că ne place să denigrăm. Am tot respectul pentru echipa de la republica dar cu articolul ăsta nu sunt de acord, mai exact cu titlul. Articolul despre care vorbesc îl poți citi aici.

Cum spuneam, mă deranjează titlul care sună cam așa: Cine e Sorina Pintea, manager al Spitalului Județean din Baia Mare, propusă ministru al Sănătății. Fiul său a fost condamnat la închisoare pentru trafic de droguri.

Nu știu din ce partid face parte, nu am citit tot articolul, nu mă interesează cine este ea. Dar nu înțeleg ce treabă are ce a făcut fi-su, cu ce face ea. Dacă fi-su e idiot, nu e vina ei, nu? Mă rog, poate fi indirect dar asta e altă idee.

Nu înțeleg însă de ce era nevoie să se facă mențiunea în titlul articolului. Așa, și dacă fi-su a fost condamnat, ce? Asta o face pe ea mai puțin competență? Nu. O face poate mai puțin competență ca mama dar nu ca profesionistă, mie nu mi se pare că are nicio treabă una cu alta.

Hai s-o luăm altfel, dacă mama a fost prostituată și închisă pentru asta, asta mă face pe mine un angajat mai slab sau mai bun? Nu, cariera mea nu are nicio legătură cu ce a făcut mama.

Mențiunea asta mi se pare că pune deja o pată pe obrazul acestei doamne și pe degeaba. Să-i acordăm acestei doamne, Sorina Pintea, prezumția de nevinovăție măcar temporar, indiferent cine este ea. Așa e democratic și asta vrem, nu?

Sursă imagine: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *