Daca tot o ard Marvel, gen ce super erou mi-as dori sa fiu, ce calitate sa iau de la fiecare

Desi cred ca imi plac mai mult filmele de la D.C Comics, imi plac mai mult personajele de la Marvel. Nu stiu de ce, probabil din cauza ca sunt mai circari sau ceva de genul. Mi se par mai smecheri. Filmele de la D.C insa mi se par mai tari, par mai complexe, mai profunde.

Revenind insa la idee. Am avut o perioada anul acesta cand am mancat super-eroi pe paine. M-am uitat la o groaza de filme pe tema asta si de la Marvel si de la D.C pe care le ratasem in anii anteriori. Ca atare am stat la un moment dat si m-am gandit, oare ce personaj as vrea sa fiu?

Fiindca imi plac toti insa nici unul in mod deosebit, am zis sa fac o combinatie de personaje, mai exact sa iau de la fiecare caracteristiti si sa facem un super-personaj. Acesta va primi numele de Marvel, fiindca mai smecher de atat nu s-ar putea.

Sa incepem.

Marvel ar trebui sa aiba aspectul fizic al lui Blade, personaj cool as fuck, mi-a placut mult. I-as da creierul lui Xavier, cu toate puterile lui. Ar mai primi structura lui Wolferine si calitatile lui, aceea de a se vindeca rapid. As mai vrea forta lui Beast insa nu si aspectul. Nu de alta dar ar trebui cheltuiti o gramada de bani pe servicii de epilat, sampon, balsam etc. Mi-as mai dori puterile ezoterice ale lui Dr. Strange insa nu si aroganta lui.

N-ar strica nici calitatea de a te face invizibil de la Invisible Women (mi-a ramas gandul la Jessica Alba). Mi-ar mai placea sanii lui Storm… aaa… eroare, asta era de fapt alt articol. M-ar mai interesa al 6-lea simt al lui Daredevil, mai exact puterea lui de a simti si de a se orienta fara sa vada.
Cred ca ar fi suficient ca sa fac cel mai smecher super-erou care a existat vreodata, unul de neinvins.

Voi, ce ziceti, ce calitati ar trebui sa aiba super-eroul vostru?

Sursa imagine: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *