De 20 de ani mor copii pe terenul de sport din cauza barelor

De 20 de ani mor copii pe terenul de sport din cauza barelor

Stire soc: un copil a ajuns la spital pentru ca s-a atarnat de o bara de fotbal care s-a rupt si a cazut cu ea, ceva de genul. Stirea aici.

Iarasi nu inteleg de ce nu face nimeni nimic pe tema asta. Incidentul nu e deloc o noutate, se intampla asa ceva de zeci de ani. Cand eram in liceu am avut un coleg care a murit din cauza asta, s-a agatat de o bara din aia si a cazut cu ea si s-a asfixiat pentru ca a lesinat. Cel putin o data pe an se intampla asta si atunci aflam noi, ca daca nu se da la tv nu inseamna ca nu exista.

Nu inteleg: de ce naiba nu se face nimic in sensul asta? Sa fie verificate anual daca sunt bine sudate sau sa fie bagate efectiv in pamant, sa nu mai cada. Stim cu totii ca adolescentii sunt idioti si vor ignora pericolul. Cu siguranta cineva se va agata de o bara din aia, va face tractiuni etc. Si eu am facut asta si as face-o din nou daca as avea iarasi 15-16 ani. Pe ei nu cred ca-i putem opri sa faca asta, atunci hai sa ne asiguram ca nu se intampla nimic.

Apoi, ora de sport, nu e ca sa stea proful pe la cafele in spate cum se intampla la noi. Ne dadeau o minge si mars afara, la fotbal. Ma rog, nu ne deranja dar un profesor ar trebui sa stea acolo si sa vada ce se intampla. Ar putea interveni altfel, ca adult si om pregatit in cazul in care are loc un accident.

Daca proful de chimie sta in clasa, cel de sport de ce nu face la fel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *