De unde venea prietena lui Smiley la ora aia?

Fiindca vreo 6 luni am tot auzit piesa asta, am zis sa-i dau o mana de ajutor artistului si sa vedem de unde venea prietena sa la ora aia.

Ca orice detectiv amator, desigur, in prima instanta am analizat indiciile oferite de artist. Conform propiilor versuri, stim urmatoarele:

– ora „crimei”, dupa 2:00 AM;
– la ora aceea, artistul gelos desigur, nu dormea.

Bun, mai jos un pic, artistul incearca sa ne induca in eroare dar l-am prins in offise. Zice asa: O bataie repetata/ Insistand la usa mea si apoi Tu iti cauti cheia/
Ratacita crezand ca eu dorm. Pai boss, daca ar fi crezut ca tu dormi si nu voia sa te prinzi cand a ajuns acasa, atunci nu mai batea in usa, ce zici de asta?

Nu inteleg nici de unde artagul, ca e trecut de ora 2:00 noaptea. Pai daca e vorba de Bucuresti, mai devreme de 12 n-avea ce sa caute in club si avand in vedere ca s-a intors la 2:00 e chiar devreme. Inseamna ca a stat in club doar o ora si jumatate, ca in Bucuresti faci minim 30 de min de oriunde.

Apoi, mai aflam ca vine cu haina sifonata si cu parul deranjat. Pai cu haina e simplu, s-a dus cu RATB-ul la club si era aglomerat iar cu parul… deranjat e noul aranjat, ar fi trebuit sa stie ca si el are parul lung.

In continuare, artistul o acuza pe prietan sa ca „Ai uitat unde ti-e casa”. Fals. Din momentul in care a batut la usa apartamentului unde statea Smiley, e clar ca nu a uitati unde ii este casa deci acuzatia se respinge.

Analizand cazul, instanta decide ca problele sunt insuficiente pentru a se lua o decizie intr-un sens sau altul. Respinge cererea artistului si solicita o a doua piesa, lamuritoare.

Sursa imagine: captura de ecran videoclip youtube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *