Andreea Balan: da, trebuie sa aiba ambii parinti dar in loc de mama poti apela la o matusa, o prietena

Andreea Balan: da, trebuie sa aiba ambii parinti dar in loc de mama poti apela la o matusa, o prietena

Cutreierand pe cararile internetului, am dat peste un filmulet cu doamna Andreea Balan exprimandu-si niste opinii despre LGBT, dreptul persoanelor de acelasi sex de a se casatori si a infia un copil etc. Foarte frumos, ce sa zic, fiecare sustine ce vrea.

Sunt de altfel de acord pana la un punct cu ce zice dar cu parere de rau, mi-e greu s-o iau in serios, mai ales cand imi arunca in fata chestii profunde precum „viata nu e doar alba si neagra, mai e si gri”, sau ceva asemanator, nu stiu daca am citat exact.

Nu asta mi s-a parut insa iesit din comun ci altceva. Pe la inceputul clipului zice ceva de genul „ca da, un copil trebuie sa aiba si mama si tata dar e ok, te descurci, apelezi la o prietena, la o matusa etc.”.

Nu este precizat, cred ca interviul este trunchiat dar probabil se referea la un cuplu gay, de sex masculin ambii care sa creasca un copil. Da, probabil acelui copil ii este mai bine cu un cuplu de oameni iubitori decat la orfelinat.

Ce n-am inteles eu insa, este ce sa faca matusa aia sau prietena? Sa fie mama part-time sau cum, la ce sa apelezi la ea? Adica sunteti amandoi, Maricel si Maricel si mai sta cu voi si Viorica, nu, ca sa creasca copilul? Ciudatel zic eu.

In fine, clipul il vezi mai jos, tu ce parere ai de acest subiect?

Sursa imagine: captura de ecran clip youtube adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *