Despre numele proaste din social media

Despre numele proaste din social media

Hai să vedem ce mai haterim astăzi. De fapt nu haterim, doar ne amuzăm un pic de alegerile nefericite ale unora. N-am mai râs așa bine de pe vremea hi5-ului și a mess-ului pe care unii încă îl mai folosesc.

Este vorba despre nick-urile dumneavoastră stimați domni și doamne. Desigur, fiecare are dreptul să-și spună exact așa cum vrea, e clar asta. Însă și eu am dreptul să-mi exprim o părere cu privire la dreptul lui.

E clar, nici eu nu am numele real pe facebook din motive care mă privesc. Am ales însă un nick decent, care mai mult decât atât reprezintă un blog. N-am ales un nick dubios ca cele despre care urmează să discutăm.

Ioana+Vasile: În primul rând, mă disperă acele profiluri de facebook comune. Ce e mă, n-ați avut bani de două de a trebuit să aveți unul singur? Ce anume vreți să demonstrați, că sunteți suflete pereche sau ce? Și dacă v-ați combinat/căsătorit etc. să înțeleg că nu mai sunteți două persoane diferite sunteți una singură? Mi se pare ciudat spre foarte ciudat. Plus că n-aș ști cu cine să vorbesc pe acest profil, cine e în spatele butoanelor. Mă întreb ce se întâmplă în caz de divorț, splituiesc profilul său ce?

Ana Bruneta: Eh, nu zău fată, asta e tot ce poți? Nick-ul tău mi se pare o jignire la adresa tuturor. Cred că ne consideri extrem de proști dacă nu ne crezi în stare să ne dăm seama ce culoare are părul tău. De asemenea, mi se pare foarte trist că tu consideri culoarea părului cea mai mare calitate a ta astfel încât te și lauzi cu asta. În ciuda nick-ului, cred că ești blondă de fapt dar ai pus brunetă la derută, ca să nu ne prindem. Good job!

Maria Este: Maria este ce? Este întrebarea mea sau este de ajuns că Maria este? Nu m-am uitat și la poze să-mi dau seama.

Frumoasa tha:  Nu mă iau de cum e scris “tha” mă iau doar de nick. Băi pisi, e trist dacă tu singurică ai hotărât că ești frumoasă și ți se pare așa important încât să ne anunți și pe noi, fără să observăm singuri. Vezi că frumusețea se duce. Pe lângă asta, când spui “tha”, la cine te referi, la noi toți? Vezi să nu se transforme frumoasă în alt cuvânt.

Maricica Smecherita: Bine tu pisi, însă ce naiba înseamnă “șmecherita”? No offence Maricica dar ție nu ți se pare că sună ciudat ca să nu zic minoritar? Nu puteai să alegi și tu un alt nick gen “Maricica Învățăcioasa”? Nu puteai.

Tăticul lui Iulian: Bomboana de pe coliva vine la sfârșit. Mai sunt și alte nick-uri dubioase însă n-aș vrea să mă afund prea mult în mocirlă. Această ultimă variantă de nick însă mi-a rupt fâșul, ce să zic.

Să luăm problemele pe rând: în primul rând, cine e Iulian boss? E Justin Bieber, sau ce? E atât de important Iulian pentru omenire încât are nevoie de un profil de facebook deși el nu e în stare încă să se șteargă singur la fund? Eu cred că nu. Pe lângă asta, dragă tăticule al lui Iulian, cine l-a făcut pe Iulian, tu, sau el te-a făcut pe tine? Este Iulian atât de important pentru omenire încât tu să te definești prin el? Da e clar, eu nu sunt părinte, poate copilul meu o să mi se pară că e salvatorul omenirii cu siguranță însă… să nu exagerăm zic eu.

Orice ar fi mie nu mi se pare normal să ne definim în raport cu ceilalți. Nu cred că e ok să ne definim doar prin prisma unei relații sau a unui copil, indiferent cât de importante ar fi acestea pentru noi. Noi trebuie să rămânem noi, să nu ne pierdem identitatea indiferent de circumstanțe. În momentul în care nu mai știi cine ești, mie mi se pare foarte grav.

Sursă imagine: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *