Ham-Ham ce-ai face daca ai fi caine?

Ham-Ham ce-ai face daca ai fi caine?

Imi place sa ma joc de-a „daca”, mi se pare un exercitiu bun de imaginatie. Pur si simplu pleci de la kilometrul zero, daca, si te duci in ce zona vrei tu.

Tema de astazi este daca te-ai transforma intr-un caine, ce ai face? Sa ai mintea de acum, dar sa ai pofte de caine sa zicem, adica sa nu ai probleme in a manca ce mananca un caine.

Ce rasa ai alege sa fii? De talie mica, de talie mare, cu blana scurta sau cu blana mare?

Mie cred ca mi-ar placea sa fiu ciobanesc german sau golden retriever dar cred ca mai degraba ciobanesc german. Nu stiu, imi plac mie cainii de genul.

Desigur, mi-ar placea sa am o stapana ingaduitoare, care sa-mi dea sa mananc, sa ma ingrijeasca dar sa ma lase liber. Mi-ar placea sa cutreier orasul in sus si in jos si sa fac diverse chestii pentru amuzamentul meu. Sa bag frica in oamenii agresivi sau nespalati, sa nu-i las sa treaca pe trecerea de pietoni daca nu e verde, sa merg cu tramvaiul si sa-i marai daca nu valideaza cardul si din astea.

Mi-ar placea si sa fac diverse glume, gen sa cersesc mancare pe la shaorma sau din astea, sa fur chestii dar sa le aduc inapoi si sa fac diverse glume cu doamnele si domnisoarele. Daca as ajunge pe plaja, cred ca m-ar iubi toti baietii. :))

Tu, ce ai face daca te-ai trezi brusc caine? Presupunand ca nu te-ai panica, ca ai sti ca e doar pentru o perioada scurta. So?


Sursa imagine: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *