Hei iubito, cu cati barbati ai mai fost inainte? Si tu tot 3?

Hei iubito, cu cati barbati ai mai fost inainte? Si tu tot 3?

Nu stiu de ce naibii scriu eu despre chestii din astea, ca asta nu e blog de dragoste si nici n-am de gand sa-l transform in asa ceva. In acelasi timp… numai mie mi se pare cam penibil ce fac femeile uneori?

Fie ca sunteti impreuna, fie ca nu, sunt sanse mari sa ai la un moment dat o discutie cu o femeie in care sa vina vorba despre numarul de parteneri pe care l-a avut fiecare in parte. Desigur, sa nu uitam, discutiile cu virginitatea pierduta pe bicicleta si din astea… nu zic, or exista si astfel de cazuri, dar cate?

Nu asta conteaza. Ce vreau sa spun este ca fetelor, incercati sa diversificati numarul barbatilor din viata voastra. Stiu ca 3 pare cifra perfecta dar problema e ca e prea perfecta. Cand ceva este prea perfect atrage atentia. Cand ceva atrage atentia, este folosit de multa lume. Intelegi, draga domnisoara?

Ca barbat, devine frustrant cand esti mai mereu al patrulea. Adica pana mea, desi femeile sunt de varste diferite, medii diferite, tu tot numarul 4 esti. Dupa o vreme, incepe sa devina frustrant si incepi sa te gandesti, bai, dar cum dracu sunt eu mereu numarul 4? De ce nu 2, de ce nu 5, de ce nu 6 samd, cum de mereu ma trezesc pe 4?

Cam atunci te prinzi ca e ceva nasol la mijloc si ca lucrurile nu stau chiar asa cum ti s-au prezentat si e prima data sa zic asa cand iti pierzi increderea in femei… urmeaza si alte dati, ca vei avea din plin ocazia sa fii dezamagit…


Tu ce zici, ti s-a intamplat sa fii mereu aceeasi cifra?


sursa imagine: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *