M#!$ Liviu D. si sunt scumpe ciresele

Posted by

Doua subiecte umplu in ultima vreme news-feed-urile oricarei retele de tip social media chiar si aici, pe reddit. Eu am obosit si m-am saturat de amandoua, nu inteleg ce e asa wow.

#1Liviu e peste tot.

Se face misto de mustata lui, de gagica lui, ca e baron local, ca e hot, ca etc. Asa o fi sau asa n-o fi, nu vreau sa ma pronunt. Nu inteleg o chestie: la ce cred oamenii ca ajuta caterinca? Ne mai si mandrim cu asta, ca avem umor negru si ca da, romanul rade in orice situatie. De bou ce e, de aia rade romanul.

La ce te ajuta sa-l memezi pe domnul in cauza sau pe oricare alt politician? Tu ala care faci asta, primesti multe like-uri si share-uri nu? Ca Maricica da si ea share daca tot ce are de facut este sa se uite pe o poza mai mult sau mai putin funny. Daca ai face un articol serios pe tema asta care sa explice actiunile lui si de ce sunt nocive etc. nu l-ar citi nici dracu. E obositor. O mema, da fratica, sa fie caterinca!!!

Oamenii cred ca se razbuna si ca daca dau un share cu o mema din asta se schimba ceva si ca moare ala prin birou de ciuda. Sunt convins ca-l doare fix in p#l@ de memele si astea de pe net. E constient ca oamenii refuleaza astfel si ca e ok fiindca vor ramane pe facebook sau in social media si aia e tot.

Deci caterinca-i caterinca dar nu cred ca a schimbat ceva pana la urma. Vezi politicienii din urma, cata caterinca s-a facut pe tema lor? Asa, si? Ce s-a schimbat?

#2Ciresele sunt scumpe

Iarasi e facebook-ul plin si iarasi aceleasi glume obositoare si de c@c@t. Dom’le, sunt ciresele 120 de lei sau mai mult.

Asa, si? Cata vreme ne putem mira de o chestie noua care nu mai este noua? Si anul trecut in perioada asta erau scumpe ciresele si acum doi ani daca nu ma inseli.

Deci, ca niste copii inteligenti ce suntem, ne obisnuim cu ideea ca in perioada asta a anului, in Romania, apar ciresele scumpe. Punct. Terminam cu postatul pe facebook si cu glume inutile.

In alta ordine de idei si pepenii sunt scumpi daca vrei, un kg de pepene rosu e cam 5 lei in perioada asta. Destul de scump pentru un pepene de 4-5 kg, nu? Stim ca se intampla asta in fiecare an, nu? Si nu ne mai miram dar ciresele se pare ca raman un subiect de interes national.

Zici ca sunt delicatesa si ca romanii abia asteapta sa cumpere cirese. Iar pe vara, le vezi cum zac pe tarabe, neatinse.

 

2 comments

    1. Depinde pentru ce tara. Ai stricat piata, daca ai dat doar 15 lei nu poti sa pui pe facebook si nu e nicio stire. Tu vrei sa iei painea de la gura oamenilor!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *