Madchild – The darkest hour

Nu prea e un site de muzica asta, dar cand am materiale bune, nu pot sa nu le postez. Si hai sa vorbim despre muzica rap.

N-am prea mai avut timp sa ascult muzica, mai ales albume in ultima perioada si astazi, avand o zi libera, m-am decis sa iau la puricat zona asta, sa vedem ce s-a mai intamplat. Printre zecile de albume ce nu-mi spun nimic, am dat peste albumul lui Madchild – The darkest hour, lansat anul acesta.

Sunt fan Madchild, l-am vazut la Bucuresti, in concert, prin 2014 cred, impreuna cu Prevail si Rob the viking, toti trei formand Swollen Members. Imi place mult, baga extrem de bine.

Madchild este un emcee complet in viziunea mea. Are o lirica foarte buna, consistenta, cu jocuri de cuvinte foarte interesante. Abordeaza subiecte ce debordeaza de realitate si sunt foarte personale dar are si momente cand creeaza povesti foarte misto cu zombi, horror-core, sau mai ales piese egorap prin care macelareste jumatate din rapul mondial.

Apoi, rupe in doua, sta foarte bine pe beat si are un flow ce vina in patratele ca abdomenul lui Velea. Stie si sa-si aleaga foarte bine beaturile, si le alege pe cele care il avantajeaza, evident.

N-am ascultat tot albumul, doar vreo 6 piese insa mi-au placut mult de tot. Promite sa fie un album matur si consistent.

Piesa preferata de pana acum, este aceasta Badchild, o piesa foarte misto si foarte reala.

Sursa imagine: facebook Madchild

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *