Mamelor din lumea toată eu vă dau un singur sfat, nu vă mai puneți poze în fundu’ gol pe facebook că s-ar putea să le vadă copii peste 15 ani

Mamelor din lumea toată eu vă dau un singur sfat, nu vă mai puneți poze în fundu’ gol pe facebook că s-ar putea să le vadă copii peste 15 ani

Ca tot omul, mă tot uit și eu pe facebook din când în când. Mai intru și pe instagram dar și pe site-uri ca flickr de exemplu din motive diferite.

Nu mă pot abține să nu remarc în destule situații, destule domnișoare care își arătă destul de bine o bună parte din anatomia cu care au fost dotate de mama natură. Am văzut că este preferată zona aparatului pulmonar sau zona lombară și în continuare. Ceea ce desigur, este în regulă.

Ce să zic, mi se pare schimb pe schimb. Domnișoara primește like-uri and shit și este mândră ca “moare fraierii de ciudă că n-o are” iar băieții primesc material de studiu, fresh și real probabil. Ce să zic, win-win, toată lumea e fericită.

Nu știu însă dacă stimatele domnișoare s-au gândit și la consecințele pe termen lung al unor astfel de poze. E clar că e profilul fiecăruia și fiecare face ce vrea cu el. Dragi dudui însă, v-ați gândit ce se întâmplă de exemplu peste vreo 5 ani când o să terminați liceul/facultate și veți vrea să vă angajați?

Surpriză, dar angajatorii se mai uită și ei pe facebook. Fie înainte de angajare, fie după. Cam ce impresie credeți dumneavoastră că lasă aceste poze, în care figurați pe jumătate despuiate? Vă zic eu, nu prea bună. E ca și cum cineva îți zice că ascultă manele. Chiar dacă îl consideri ok, respectul tău pentru acea persoană scade un pic, să fim sînceri.

Apoi, probabil exagerez însă ce se va întâmpla când veți avea copii? Mergem pe varianta că vor mai exista rețelele sociale în forma în care le știm noi (dacă nu vor evolua) și că informațiile de acum vor fi accesibile. Ce-o să zică fi-ta despre pozele tale cu juma’ de sân pe afară? Cum o să te mai asculte să se îmbrace decent (dacă îi vei spune asta)? Credibilitatea ta dragă viitoare mămică se va duce naiba în jos.

Așa că dragi copii, aveți grijă ce postați, când postați, unde postați. Lumea nu e așa de liberă precum credeți voi indiferent că asta e ok sau nu.

Sursa imagine: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *