Nu-i nevoie de educatie sexuala!

Posted by

Domnul din clipul de mai jos se cam contrazice. Ba e ok cu educatia sexuala, ba nu. Se vede insa ca n-a avut parte de educatie sexuala, altfel n-ar avea probleme in a intelege.

Educatia sexuala intensiva – nu inseamna ca le spui copiilor in ce pozitie s-o faca, perversiuni etc. Nu despre asta e vorba. Iar faptul ca ar exista cursuri, ore de educatie sexuala, ar fi foarte bine. Este necesar ca cineva sa le explice.

Sa mearga domnul pe strazi si sa vorbeasca cu copii. Sau il invit sa intre pe tpu.ro si sa se ia cu mainile de cap. Sunt acolo fete care cred ca pot ramane insarcinate daca se masturbeaza sau se masturbeaza cu obiecte. Nu stiu cum sa foloseasca anti conceptionale si nu stiu nici sa foloseasca un prezervativ, cum se pune.

Deci, nu e nevoie de educatie sexuala intensiva? Este, copii trebuie sa stie mai mult decat cum se fac copii. Asta au aflat-o de mult dar trebuie mai mult de atat.

In alta ordine de idei, mi se pare amuzanta intrebarea reporterei care intr-o discutie despre sex zice ceva de genul „care e pozitia Bisericii etc.”? 🙂

sursa imagine: pexels.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *