O grasă în Playboy!?

O grasă în Playboy!?

Da, stiu, politically corect este model plus size etc. dar am obosit si sunt satul sa fiu politically corect. Spunand lucrurilor pe nume nu discriminezi, depinde insa cum folosesti acele cuvinte, tonul, contextul etc.

Spunandu-i cuiva ca e negru, nu e o jignire ci o constatare. Ma repet, depinde insa cum e spusa si in ce context. Ca om care am fost discriminat la viata mea, stiu eu despre ce naiba vorbesc.

Revenind la idee, citeam un articol mai vechi, despre o gagica chubby, care a aparut in Playboy. Salut cu respect initiativa! E 2018 (chiar daca s-a intamplat in 2017) sa lasam femeile sa manance si sa nu mai traiasca stresate de kilograme. Desigur, eu nu militez pentru obezitate nu cred insa ca o femeie este frumoasa doar daca e skinny. Nu, frumusetea nu sta doar in kilograme si frumusetea vine din interior, oricat de cliseu ar fi asta.

Apoi, frumusetea nu e data doar de greutate ci si de multi alti factori. Depinde foarte mult si cat de feminina stie sa fie femeia respectiva, cat sex-appeal are etc.


Articol integral, aici


Sursa imagine: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *