O pilula contraceptiva pentru barbati, da, sau nu?

O pilula contraceptiva pentru barbati, da, sau nu?

Urmaresc conferintele de la TED de cateva luni bune deja, imi plac mult, mi se par interesante. Si asta pentru ca mereu propun idei noi, vin cu solutii noi si ne ajuta sa ne dam seama ca se poate si altfel.

Chiar daca nu tot ce se prezinta functioneaza inca si poate fi pus in practica, este interesanta partea care ne ajuta sa ne dam seama ca se poate si altfel.

Asta e una din marile greseli ale oamenilor, avem uneori impresia ca aia e bai nene, exista doar alb si negru. Mai mereu nu este de fapt asa, nu exista doar alb si negru, exista si alte culori. Problema noastra este ca suntem prea chiori sa le vedem, avem impresia ca nu e asa. E o mare tampenie, intotdeauna exista solutii, la cam orice. Trebuie doar sa le cautam si sa nu ne apucam sa le cautam in prima chestie vazuta pe undeva.

Inchei aici insa, pentru ca nu asta era ideea acestui articol. Am vazut aici o prezentare al unui tip care lucreaza la o solutie contraceptiva pentru barbati. Este vorba despre altceva in afara de vasectomie sau prezervative.

Acest nene si echipa sau au propus un medicament sa-i zicem, care sa taie efectiv productia de sperma. Nu am inteles din clip daca in acest caz ar disparea de tot si ejacularea, probabil ca da. In cazul asta mi-e teama ca vor fi barbati care nu ar mai avea neaparat chef sa foloseasca asta, tocmai din cauza asta, ca nu vor sa renunte la ejaculare, ca na, este o chestie masculina.

Altel insa, pare o idee foarte buna, mie asa mi se pare. Nu de alta, dar metodele contraceptive pentru femei nu functioneaza, fiecare are cate un procent de erori. Chiar daca este un procent mic, tot genereaza sarcini nedorite.

Tu, barbat fiind, ce ai face, ai folosi sau nu o astfel de pastila?


Sursa imagine: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *