Parere film „Godzilla” 2014

Posted by

Gojira Godzilla, cum o fi, e smecher insa. Merci din nou HBO ca ma tii la curent cu filmele smechere. Este un film vazut pe tv, un film bun insa mi-ar fi placut sa-l vad la cinema, cred ca era mai tare.

Il vedem pe Godzilla evident, mai mare si mai rau ca niciodata insa nu vine singur. Distrugerile sunt asigurate si sunt de trei ori mai multe si mai mari. Godzillas-a trezit de data asta sa plece la vanatoare. Isi vaneaza inamicii, doi MUTO, creaturi cam la fel de mari si de urate asemanatoare cu niste lilieci.
Pe urmele lor, porneste pe mare uscat si in aer armata ce incearca sa-i puna la pamant pe toti trei. Incercand sa faca asta, distrug cu totii oameni si mutanti cateva orase bune.

Ce sa zic, este tatal tuturor filmelor cu monstri aceasta franciza. Stiti cu totii cred care e regula sa zic asa sau ce se intampla cu Godzilla. Nu putea sa lipseasca familia de eroi, cu militarul ce incearca sa-si protejeze/salveze familia dar sa-si faca si datoria. Mi-a adus aminte de Independence Day dar nu numai acest cliseu. Nu lipseste nici propaganda prin care soldatul american este gata sa se sacrifice pentru binele patriei si o pune si inaintea familiei si bla bla bla. Cred ca americanul de rand se uda cand vede filme de genul si doarme mai linistit si mai mandru iar maine trage mai cu spor la jug.

Fiind o franciza clasica, un personaj cult la nivel mondial, merita si trebuie vazut acest film. Ii dau cam un 7, mi-a placut. Ce nu mi-a placut a fost ca s-a filmat o buna parte din film asa, in semi-intuneric si mi-a fost greu sa deslusesc pe tv ce naiba se intampla acolo.

sursa imagine: impawards.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *