Roast-ul lui Marian Godina #funny

Posted by

Am mai scrii aici despre roast-uri, nu prea au fost multe in Romania. Daca nu le-ai vazut insa, te rog sa te uiti, sunt faine. Despre roast-ul lui Alex Velea si roast-ul lui Mihai Bendeac gasesti informatii aici, am scris si despre ele.

In trecut, au fost roast-urile lui:

  • Dorian Popa
  • Leonard Doroftei
  • Alex Velea
  • Mihai Bendeac
  • Calif. (e vorba de brand-ul cu acelasi nume)
  • Vlad Tepes
  • Viorica Dancila
  • Marian Godina

Le-am enumerat aici pe toate, indiferent de cine le-a facut. Vorbim practic de toate roast-urile din stand-up-ul romanesc, daca mai stii si altele te rog. Stiu ca s-a mai filmat roast-ul lui Mircea Bravo dar nu s-a mai difuzat si mai stiu ca urmeaza sa apara roast-ul lui Spike – facut de baietii de la The Fool.

Roast-ul lui Marian Godina

Dar sa revenim la subiectul de azi. Roast-ul lui Marian Godina a fost difuzat pe 23.09.2019, pe canalul de youtube Ceva Marunt – baietii de la Comics Club – Toma Alexandru, Sergiu Floroaia, Sorin Parcalab si Cristi Popesco).

Roast-ul a fost prezentat de Vio si au participat: Cristi Popesco, Alexandru Minculescu, Toma Alexandru, Dan Franculescu, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Sorin Parcalab, Alexandru Banciu si Costel Bojog.

Au dat-o foarte bine toti baietii, ca de obicei Cristi Popesco a rupt, genial omul pe roast (si nu numai). Mi-au mai placut Micutzu si Alexandru Banciu – fosta iubita a lui Alexandru Banciu este actuala iubita a lui Micutzu si au iesit niste scantei de acolo. :))

Mi se pare nedrept sa individualizez insa, a fost bine rau tot ce s-a intamplat acolo, inclusiv invitatul, Marian Godina a dat-o foarte bine. De obicei, invitatul are momentul lui la final cand da si el glume (scrise de ceilalti participanti) dar Marian a avut pe langa astea si o bucata faina, clar scrisa de el. O povestioara caterinca, frumos.

Mie mi-a placut mult roast-ul, ca de obicei si pe acesta l-am vazut de o gramada de ori si inca ma mai uit la el cu placere. Este genul de spectacol unde trebuie sa te uiti de mai multe ori, gasesti glume noi cam de fiecare data.

Si e foarte nice sa vezi intr-un roast oameni din toate gruparile de stand-up, pentru ca ce s-a intamplat aici, la acest roast, a avut oameni de la toate cele 3 club-uri de comedie din Bucuresti (in ordinea vechimii lor): Club 99, The Fool, Comics Club. Plus Mincu, „rezident” la Mojo.

Daca nu l-ai vazut inca, uite-l, uita-te si da si tu un like si un share.


sursa imagine: https://comicsclub.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *