Roast-ul lui Mihai Bendeac si gestul sau uluitor.

Posted by

Nu sunt un mare consumator de stand-up romanesc, adica nu unul live. N-am apucat sa merg la show-uri sau foarte putin, dar urmaresc online. Ma bucur ca au aparut special-uri pentru care sa platesti, a lui Micutzu si a lui Costel si sper sa mai apara si altele. Asa pot sustine si eu miscarea, intr-un fel.

Dupa roast-ul lui Velea, a aparut si roast-ul lui Bendeac, desi a fost filmat in aceeasi zi. In online-ul romanesc cumva asta a parut ca o scindare, doua tabere si a treia patronata de Bobonete si brigada sa.

Eu nu vreau sa merg in directia asta, de altfel oamenii par sa fie prieteni intre ei, cel putin o parte din ei sunt fair-play.

A fost bunicel si acest roast dar mi s-a parut mult mai dezlanat fata de cele anterioare. Mai ai aici roast-ul lui Dorian Popa si al lui Doroftei.

Ma asteptam ca oamenii sa fie mult, mult mai incisivi, aveam asteptari mari de la Bordea, Micutzu si Bucalae. Nu stiu cine i-a scris glumele dar Vancea mi s-a parut ca a dat cea mai tare duma din roast pentru Bendeac. Restul… imi pare rau.

Nu este totusi un material rau, merita urmarit, speram sa fie insa mult mai tare de atat. De asemenea, m-a cam dezamagit Adrian Nicolae, el a fost The Roast Master si de obicei era cam cel mai bun din roast.

Ca si la Velea unde a fost Radu Isaac si aici a fost Nelu Cortea care a fost mai mult rautacios decat amuzant si s-a si pierdut. Colegii de platou nu l-au ajutat deloc.

De asemenea, nici interventia lui Vadim nu mi s-a parut deloc amuzanta, ba chiar a fost enervanta. Ce mai lipsea, Vacanta Mare si Doru Octavian Dumitru?

Aaaa, sa nu uit. O fi Bendeac cum o fi, dar mi-e clar ca e sufletist si uman. Nu stiu, are probleme psihice, nu are, el stie si Doamne fereste! sunt cele mai nasoale chestii cu care se poate lupta cineva. In alta ordine de idei insa, daca n-ai chef de tot roast-ul, da la sfarsit.

Bendeac face un gest uluitor, pe care nu l-ar fi facut mai nimeni. A donat organizatiei pentru care s-a si facut show-ul pagina sa de facebook de > 1.000.000 de fani. Este una din cele mai mari pagini din Romania, ale unei persoane.

Jos palaria, maestre!sursa imagine: print-screen youtube


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *