Să-i aruncăm pe front, zic!!!

Să-i aruncăm pe front, zic!!!

Războaiele nu mai sunt ca pe vremuri. Adică, măcar atunci era ceva de genul: se întâlneau Maricel și Vasilică și aruncau cu diverse unii după alții. Dar măcar nu aveau obuze, napalm, schije, gaze etc. Adică se parădeau ei pentru moment, dar nu mai mult de atât.

Acum, s-a schimbat totul. Războiul este mai ciudat și mai crud. Pentru că există nenorocitele de mine anti-personal. Adică războiul continuă și după ce se termină. E de ajuns să calci pe așa ceva și ai șanse 90% să rămâi fără un picior, braț etc. Pentru că nici măcar nu sunt făcute să omoare ci sunt făcute să schilodească.

Aștept să apară mai repede VR-ul și să fie la scară globală. Ar trebui ca toți în care se umfla orezul să fie băgați în acel VR și să trăiască live plăcerile războiului. Sau să fie trimiși cu detectorul de metale în brațe pe câmp, să caute minele.

Cred că s-ar mai gândi de două ori după aia, înainte să înceapă cu războaiele. Dar câtă vreme nu luptp ei și câtă vreme noi îi lăsăm, tot noi, pulimea, o să le tragem și pe astea.

Sursă imagine: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *