Scapa de cabluri, te ajuta oaia de pe oaierless.ro

Traim intr-o lume informatica, o lume electronica. Avem tot mai multe gadgeturi si tot mai multe smart-chestii. Tendinta insa este spre o lume wireless, o lume fara cabluri.

Aici intervine oaierless.ro, un site cu un minunat nume si un logo delicios. Toata admiratia pentru branding, are tot ce trebuie, este relavant, amuzant, usor de tinut minte. 

Foarte caterinca si logo-ul, fara discutie. 🙂

Wireless

Daca vrei sa scapi de cabluri, te ajuta oaia. Evident, la ei gasesti tot felul de routere si echivalentul, ce te ajuta sa te conectezi usor, rapid si placut la internet. In ziua de azi, cine mai sta cu cablul de retea infipt in pc? Un router si e ok, poti conecta la net toate device-urile din casa.

Nu se ocupa doar de routere, tot aici gasiti si hard-disk-uri externe de exemplu, huse pentru acestea dar si diferite alte obiecte ce te pot ajuta sa-ti transformi locuinta intr-o smart home.

Gasiti de exemplu camere video, becuri inteligente, prize inteligente tot felul de senzori etc. Se gasesc insa si periferice pentru pc-uri gen mouse-uri si tastaturi wireless dar si bratari de fitness sau smartwatch-uri.

Pentru ca este mai mult decat pot descrie eu, nu va pot sfatui decat sa lasati #oaia sa va ghideze si sa apelati cu incredere la ei cand si daca aveti nevoie de ceva wireless. #oaia, e generoasa, opereaza si reduceri de obicei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *