Solidaritatea e una… prostia e alta.

Ma tot invart pe net si din una in alta, am gasit articolul asta. Tot articolul e mindfuck si pe alocuri funny, dar nu asta ma interesa. Doar prima parte, cea in care ni se explica cum intr-o anumita cultura, cand nasc femeile, barbatii isi leaga testiculele cu o sfoara de care femeia trage cand are dureri. De ce? Ca sa impartaseasca cate ceva din durerile facerii gen.

Cum ti se pare?

Mie mi se pare o mare durere. Ok, inteleg partea morala sa zicem, gestul in sine de a fi solidar cu sotia in suferinta. Foarte frumos. Dar n-ar fi suficient doar sa fii acolo?

Cu ce naiba o ajuta pe sotie ca suferi si tu? Mi se pare aiurea. Sa presupunem ca partenerul tau de viata este calcat de masina. Daca te arunci si tu in fata unei masini si iti rupi un picior, o sa fii mai fericit? El o sa fie mai fericit, o sa se vindece mai repede?

Uuuu… ce dragut, iote, suferim amandoi! Tampenie mai mare, nu stiu daca am auzit recent. No offence dar pariez ca o femeie a inventat chestia asta, doar ca sa-l pedepseasca pe fraier.

Nu era de ajuns ca era pedepsit pe perioada cat femeia a fost in perioada de gestatie? Pariez ca l-a pus sa alerge prin toata jungla dupa cornee de miriapod la gratar, coada de pisica de mare trecuta prin baobab, vulpe de padure flambata stropita cu praf de cuiburi de oua de dinozauri, placenta de femela de crocodil la prima nastere samd.

Nu, n-a fost de ajuns, nu? Cred ca asta cu nasterea este ultimul bastion ce sta in calea emanciparii femeilor, dar nu e panica, hai sa le mai lasam 50 de ani si n-or sa mai vrea s-o faca nici pe astea. Or sa ne dea la ficat si replica o stiu de pe acum:

„Ce, m-ai luat sa nasc? Sa nasca ma-ta, ma!!! Vrei copii, fa-ti!!!!”

Sursa imagine: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *