Stiati ca vidrele ucid oameni? Normal ca nu stiati, ca nu fac asta.

vidrele ucid oameni

Stiloul poate fi o arma minunata. Pus in mana hienelor ce vor sa faca bani din orice, transforma o vidra de treaba intr-o masina de ucis.

Sa fim sinceri, cu totii mai exageram din cand in cand. Fie ca sa ne scuzam o decizie proasta de moment sau neputinta de moment sau lasitatea, sau oricare sentiment, fie de dragul distractiei. Daca spui o poveste, na, in general o mai infloresti un pic, nu de alta dar ca sa-i dai mai multa savoare.

E ok sa faci asta in viata de zi cu zi, nu e ok sa faci asta cand ai pretentia de influencer, public whateva si chestii de genul.

Zapand pe net, am dat de filmuletul asta cu 10 creaturi micute dar mortale. In intro-ul clipului, apare si o vidra printre altele si oamenii si-o ard gen ca e de temut cu ghiarele si cu coltii ei micuti.

Uite aici si clipul.

Pai bai nene, nu cumva trebuie sa fii un pic prostut ca sa faci o treaba de genul? Eu unul am cautat pe google si sunt maxim 10 articole pe tema asta, dintre care unele se repeta, sunt in publicatii diferite. In acele articole se vorbeste intr-adevar de atacul unor vidre asupra unor oameni dar in niciun caz de uciderea oamenilor, sa fim seriosi.

Evident, accept ca nu toate cazurile de oameni atacati de vidre au si aparut in presa sau pe internet, imi asum asta.

La modul cum au pus autorii problema, ca pot fi foarte periculoase daca se enerveaza, pai asta este iarasi o tampenie. Orice animal poate fi periculos daca se enerveaza, poate provoca muscaturi, zgaraieturi si echimoze, mai periculoase sau mai putin periculoase, e adevarat.

Dar de aici si pana la a pune vidra intr-un clip cu animale letale… mi se pare mult prea mult. Pariem ca pisicile au atacat mult mai multi oameni, cu consecinte mult mai grave, decat au facut-o vidrele?

Sursa imagine: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *