Stiri prea bune

Daca o stire este prea buna sa fie adevarata probabil este adevarat ca nu este prea buna.
Cum am zis si la inceput, eu sunt satul de stiri de doi lei si ca atare o sa iau titlurile de azi dintr-o parte din presa si o sa-mi fac de cap. Ideea ar fi sa vedem cum ar putea arata lucrurile intr-o lume normala. Fiindca n-am chef sa-i promovez, n-o sa postez stirile initiale ci doar pe cele vazute de mine. Deci… hai sa vedem niste stiri bune.
  • Franta a anulat starea de urgenta cu trei luni mai devreme! Totul a revenit la normal!
  • Judetul Iasi are peste 1.000 de kilometri de drum. Absolut fiecare kilometru de drum este protejat de perdele forestiere!
  •  Germania a gasit urma a 1.000.000 de refugiati!
  • In rezervatia zimbrilor, nu patrunde nici picior de caine, nici macar un soarece! Animalelor le merge foarte bine acolo s-au si inmultit spre fericirea tuturor de la 20, acum trei ani, la 25 de zimbri maturi, acum! Cercetatorii spera ca in 50 de ani sa se repopuleze muntii Romaniei cu zimbri!
  • Romania a refuzat prezenta NATO in Marea Neagra! Relatiile cu Rusia sunt mai bune ca niciodata!
  • Medicament revolutionar care dubleaza sansele de supravietuire ale bolnavilor de cancer! (Stirea asta este pe bune din fericire si am preluat acest titlu de pe Digi 24).
  • Trei companii mari au fost contactate de Fisc pentru ca au achitat cu 5 milioane de euro in plus la bugetul de stat! Fiscul s-a oferit sa le dea banii inapoi insa acestea au refuzat!

Nu stiu, calculeaza tu, cam de cand n-ai mai vazut astfel de stiri? Ai vazut vreodata de fapt? La nivelul Romaniei nu-mi aduc aminte si nici macar pe afara nu cred ca am vazut prea multe astfel de stiri.

Sper insa sa prindem totusi si acele vremuri, cand va fi mai bine pentru toata lumea si nu doar pentru o mica parte din populatia mondiala.

Ca sa ne fie bine insa, trebuie sa facem si noi sa fie bine, nu sa asteptam sa pice din cer. Dumnezeu iti da apa din cer sub forma de ploaie, dar daca nici macar n-o colectezi cumva, o sa ai prea putin folos, prea putin timp.

Deci sa nu mai asteptam sa ne dea statul, sa ne ajute cineva, sa ne umple cineva mana intinsa. Sa muncim si vom avea, sa facem si vom avea, sa mutam si vom schimba. Depinde doar de noi.

Sursa imagini: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *