poza teo stand-up comedy special aia e

Teo – AIA E | stand-up comedy special #funny

Posted by

Daca nu-l stii pe Teo atunci inseama ca nu stii nici ce e stand-up-ul pentru ca nu prea ai cum sa nu-l stii pe Teo. Nu trebuie sa-ti si placa dar ar trebui sa stii de el.

Daca nu-l stii, atunci pe scurt, ar trebui sa stii ca raspunde la numele de Claudiu Mihail Teohari, prescurtat Teo si face parte din primul val de comedianti de stand-up de la noi. Este proprietar al clubului de comedie 99, alaturi de Vio si Costel.

De asemenea, este primul comediant roman ale carui videoclipuri au devenit virale pe internet si asta pe undeva prin 2007-2008. Si bucata cu care a facut valuri atunci, este cea de aici, cunoscuta pe net sub numele Cuvinte vulgare.

Este absolut delicioasa si asta pentru ca se potriveste cel mai bine cu vorba it’s funny cause it’s true.

Mai sunt multe bucati misto de la Teo, mie mi se pare ca se descurca excelent si cand e vorba de crowd work, este spontan, ii merge mintea foarte repede si este o persoana cu cunostinte vaste in mai multe domenii, iar asta il ajuta sa faca repede legaturi.

Special-ul lansat recent, AIA E! este minunat, vreau sa incep cu asta. Versus celelalte, nu este filmat ca un singur show intr-o singura locatie ci este ca un soi de colaj. Practic a fost filmat in mai multe locatii din tara si montat ca un film.

Este foarte reusit, mie mi-a placut foarte mult si ti-l recomand cu drag. Teo rupe, are niste observatii foarte, foarte bune si reuseste sa scoata maxim de amuzant din el. Cred ca este o singura chestie care nu-mi place la stand-up-ul lui, uneori are niste inflexiuni ciudate in voce, atunci cand vrea sa sublinieze ceva.

Recomand cu drag special-ul, este excelent si cu siguranta iti va insenina ziua.

Pe langa youtube, pe Teo il gasesti pe pagina lui de facebook, adica aici, si tot de acolo am luat si eu poza de la inceput.

Vizionare placuta si daca l-ai vazut, lasa un comment si zi-mi cum ti s-a parut.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *