Vesti bune | #1

Vesti bune | #1

Sunt satul de lucruri naspa si chestii negative. Am decis asadar sa selectez din cand in cand, vestile bune. Vestile cu romani care au facut chestii misto, vestile cu oameni diferiti, care schimba lucruri, vestile frumoase, pozitive. Nu incerc sa alterez realitatea ci doar sa-i fac pe oameni sa inteleaga ca se poate si altfel. 

Calin Brandabur – Hei, uite ca romanii mai fac si chestii misto. Dupa ce oamenii din lumea intreaga ii pot multumi doctorului Nicolae Paulescu pentru inventarea insulinei s-ar putea – cine stie? – sa avem un alt roman care sa-si puna intr-un mod istoric amprenta asupra istoriei. Ce a facut Calin Brandabur? A inventat o imprimanta pentru tesuturi vii.

#business si traditie – In ultimii ani, ia romaneasca a devenit destul de cunoscuta (ma risc sa spun) si afara chiar. A revenit cumva si in atentia tinerelor, am vazut cu bucurie o multime de femei dornice sa poarte ia romaneasca sau macar ceva asemanator. Desigur, imi place asta, sunt patriot si ma bucur cand vad asa ceva. Iulia Martinescu, din Mehedinti, a dus asta si in afara granitelor.

#o altfel de profa – Pam, pam. Se poate preda si altfel? Se poate sa tratam copii ca pe niste egali ai nostri si totusi, ei sa ne respecte? Articolul de mai jos zice ca se poate si avem si dovada vie, pe Anda, profa diferita.

#romaniiinving – Cine a luat locul 1 la un concurs de programare? Niste copii, desigur. Ai cui? Ai nostri, ai Romaniei. Bravo baietii!!!

#romaniafrumoasa – Cati dintre noi au vizitat Romania cap-coada si stiu despre frumusetile ei? Prea putin, iti zic eu. Majoritatea au frecat-o aiurea, nu sunt atrasi deloc de Romania. De ce? Avem si noi frumusetile noastre si aici nu ma refer la femei.

Uite, de exemplu Muncii Macinului sunt minunati. Ai fost vreodata?

#romaniiinving – De la programare trecem la stand-up. Radu Isac a castigat si el o competitie de stand-up, a fost cel mai funny dintre toti. Bravo si la mai multe!!!


Atat pentru astazi, ne vedem data viitoare.

Sursa imagine: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *