Viata ca o carte.


10.10.2017 ora 10:00. Sediul firmei InfraSunete unde munceste si transpira din greu o singura persoana. Masoara infrigurat rezultatele lansarii sale pe piata. 


Produsul propus pietei, vine cu urmatorul prospect: 

Cartea InfraSunete este un produs unic pe piata. Se numeste asa deoarece este o carte pe care mai mult o simti decat o vezi sau o auzi. 


Este un produs unic pe piata, conceput in Subcarpatii Buzaului, imbunatatit si testat in numeroase locuri din tara. Sunt 8 ani de teste doar in capitala, teste care au ajutat aceasta carte sa iasa din chenar.

In timp, din motive de siguranta, cartea a fost imbunatatita cu coperti groase de carton si cu un sistem complicat de deschidere. Nu este usor, dar cine reuseste sa deschida cartea, descopera o lume minunata, o lume cu calitati si defecte, cu greseli si sfaturi. O lume animata cu lacrimi dar si cu rasete, cu munca dar si cu relaxare, cu negativitate dar si cu iubire. O lume fina ca o esarfa, o lume cu cicatrici fiindca a fost o lumea muscata dar si un leagan de lucruri bune.

O viata intreaga e stransa sub aceste coperti intunecate la culoare. 

Cartea este ambalata frumos, in materiale biodegradabile. Se recomanda stergerea ei periodica cu apa de temperatura ponderata. 

Atentie! Nu o depozitati in biblioteca ci intr-o camera separata. Se hraneste cu alte carti, a fost filmata mancandu-le pe paine, inca de cand era o carticica! 

Nu incercati sa o fortati, tentativele de a fi deschisa cu forta se soldeaza cu o inchidere si mai mare. Recomandam a fi tinuta in picioare, deoarece are o mica inclinatie catre autodistrugere. 

In functie de energia cu care o abordezi, iti poate alina suferinta, sau iti poate provoca suferinta. Cartea aceasta este una personala si interactiva. Nu cauta generalizari in ea, nu vei gasi. 

Facuta pe gustul tuturor ca o papila gustativa, fiecare poate gasi in ea o pagina care sa i se potriveasca. Are multe pagini albe in care fiecare isi poate lasa amprenta. 

Desi n-are pret, nu este gratuita dar poate fi, pentru o cauza nobila.

O asemenea carte, putea fi promovata doar in mediul online iar in mediul asta nu exista promovare, publicitate, fara blogging. 

Primul partener media care a acceptat provocarea, a fost comunicatedepresa.ro. Pe site-ul lor, a aparut urmatorul text: 

Se vinde! Carte interactiva, productie ’85, multe pagini, un pic mai multe la mijloc, cam neagra de la tus! N-are nevoie de jucarii, se joaca cu cuvintele! 

Creadiv.ro, a facut un clipulet in care era prezentata o incapere, undeva la subsol, unde niste tipi vopseau carti. Peste ei intra politia si la sfarsit, apare un tip care rupe scena (la propiu), intra, se schimba decorul si spune: 

Noi nu umblam cu cartea vopsita! Cumpara acum o carte reala, fara make-up si fara operatii estetice de pe InfraSunete.eu

O mana de ajutor in promovare a dat si MuJer.ro. In stilul caracteristic si aici a aparut un articol in care se scria: 

O carte ca o pasca: un pic arsa, dura si crocanta pe margini insa delicioasa la interior. Daca ai rabdare sa ajungi la miez, vei fi uimita! 

Un alt blogger partener, https://cristinalincu.wordpress.com/, a publicat un comunicat in care scria: 

Cand este vorba de cartea InfraSunete, nu este indicat a etira pelteaua. Cartea va poate ajuta sa vedeti viata altfel insa trebuie abordata cu calm si cu pozitivitate. 

In semn de sustinere, EmilCalinescu s-a vopsit blond si a publicat un articol in care a sustinut ca Buzaul nu este in Moldova. 

DanielBotea.ro si-a schimbat descrierea site-ului, pentru o luna a avut sub titlu: „Natural ca InfraSunete”. 

Urmatoarea la rand, a fost opisicaneagra  ce i-a dedicat cartii o poezioara: 

Cu pagini triste, ca niste clovni
Ce te privesc de sus, ca niste soimi
Cete de povesti scoase din chenar
Ce-ti pot deschide un nasture,
Al orizontului, unul vital,
Pica pe rana ca un plasture
InfraSunete, noul val.

Pe SexuSlab a aparut urmatoarea mentiune: 


Cartea InfraSunete este o carte ca un drob,  formata din zeci si sute de mici bucatele acoperite cu o pelicula minunata.

Pe Nimicuri si fantezii un alt blog partener, au aparut urmatoarele:

Intr-o lume in care are loc incondeiere dupa incondeiere, la drum de subseara, am dat de o carte care mi-a umezit ochii dar si sufletul. Uneori de tristete, alteori de bucurie. 

Saga continua, povestea se scrie si se rescrie. InfraSunete ramane insa o carte care te tine captiv ca o mina prabusita in subteran.

Articol scris pentru SpringSuperblog 2017.

Sursa imagine: pexels.com

2 thoughts on “Viata ca o carte.

  1. Mina prăbuşită-n subteran te poate ţine captiv, dar în ce an?
    Apropo de zi şi de lună, 10.10, e pură întâmplare sau ai căutat şi-ai văzut că-i ziua mea de naştere? Ora 10 e clar întâmplare, doar eu ştiu (şi mai ştiu unii, dar nu ţin minte!) că am început să mă scot din culcuş lichid pe la ora aia.

    Felicitări! 96 de (la) mine! Mine vesele…

  2. Sincer, data aleasa e pura intamplare. Mi-am dorit sa parafrazez 444 si 777. 🙂

    Multumesc frumos pentru nota si comentariu si mult succes in continuare! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *