Ziarista arunca cu pietre dar face exact la fel…

Ziarista arunca cu pietre dar face exact la fel…

Nu mai arunca cu pietre daca nici tu nu esti prea curat.

Cineva de la pressone.ro  a scris un articol despre un site care cica ar fi condus din umbra de o doamna de la PSD. Articolul doamnei cu pricina, aici.

Daca ai citit articolul, sa trecem mai departe ca sunt cateva probleme aici:

De unde stie ea al cui e site-ul ala?

L-am cautat aplicand exact metoda ei si n-am gasit numele propietarului. Am mai incercat si pe alt site si tot n-am gasit info. Ea cum a gasit numele doamnei respective? Nu spun ca nu are dreptate, vreau sa inteleg cum a ajuns la aceasta informatie.

Ce treaba are aici papadia?

Eu nu sunt unul din aia care sustine  sa nu mergem la medic dar papadia am incercat-o pe pielea mea si face bine la fiere cel putin. Faptul ca informatia este pe un site care scartaie din punct de vedere al calitatii, e alta discutie. nu ii scade papadiei din calitatile curative.

Dar doamna cu pricina se contrazice: ea ne spune ca papadia e de cacat, pentru ca apare pe site-ul alora. Tot ea spune insa ca aia nu produc content, ci preiau articole. Deci ce vina are papadia aici? Ne hotaram? Daca aia doar preiau content, inseamna ca papadia e ok sau cel putin neutra.

Apoi… cat de departe sa mergi cu teoria conspiratiei incat sa afirmi ca PSD-ul (sau oricare partid) incearca sa faca oamenii sa renunte la spitale convingandu-i sa se trateze naturist?

Come on, las-o jos.

E trist ca doamna ne avertizeaza sa ne ferim de un site (care de altfel pare sa fie de slaba calitate, la prima vedere are dreptate) dar nici ea nu se ridica prea sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *