„Bloggeriii sunt piscotari” zise podcastierul in timp ce prezinta o pereche de sosete rupte

Sa-i dam cu frustrari… sa nu-i dam… sa-i dam zic. Si hai sa ne concentram pe de ce sunt unii jegosi si dau cu pietre in ce nu inteleg. Influencerul vaginului devenit podcastier, ca si-a luat doua microfoane si o camera si unde vorbeste fara numar si fara rost. N-are neaparat o tema sau ceva, just talking shit si dupa aia vrea sponzorizare, ca el creeaza continut.

Bine, am exagerat, nu e chiar asa sau nu in toate cazurile. E multa munca la mijloc, sunt bani la mijloc pentru a face un podcast de calitate, sunt multe lucruri.

Ce nu inteleg insa – si nu voi intelege nici in urma acestui articol este de ce simt cate unii nevoia sa arunce cu rahat, asa, gratuit. Au citit ei ceva pe undeva sau cine stie ce si se apuca sa faca misto de bloggeri. Am pus ghilimele pentru ca asa pronunta ei si accentuat, sa se simta dispretul?

Incepem cu celebrul subiect, piscotareala. Cum poti sa zici ca bloggerii sunt piscotari, cand tu te bucuri la un rahat de aranjament floral, la o punga de cafea, la o bluzita, si alte din astea? Bloggerii sunt piscotari? Zici asta in timp ce-ti vad mufa intr-o reclama pe youtube la snururi de pantofi?

Serios prietene? Nu remarci absolut deloc ipocrizia? Atunci chiar ca esti jegos. Oricum, nu stiu de ce exista cacaturile astea. Contentul scris, n-are treaba cu cel video/ audio. Exista piata si oameni pentru fiecare dintre ele.

Dar daca toti ne declaram content creatori, indiferent de forma, ar fi mai bine sa existe un pic de respect intre aceste categorii. Ca nu-i nimic de impartit. Si daca n-ai nimic de bine de zis, mai bine nu zici nimic.

Pana una alta insa, domnu’ cu podcastu’, vezi ca aceasta cale pe care mergi matale acum, a fost deschisa cu faclii in mana de catre bloggeri. Pentru ca iti place sau nu, bloggerii au adus online-ul in atentia oamenilor, ei au adus business-urile in online, ei au facut in asa fel incat sa apara si banii.

Deci sosetele alea pe care le promovezi tu acum, le-ai primit indirect, multumita bloggerilor – nu vorbesc de mine, evident, vorbesc de veterani. Asa ca putin mai multa intelegere si putin mai mult respect, n-ar strica.

P.S Merci pentru semintele alea de le-ai promovat, foarte gustoase.


sursa imagine: pexels.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *