Ce greu i-a fost lui Thierry Henry! sa ce, sa care banii? #mofturi

Jurnalistii o iau uneori pe campii, dar nu numai ei. Am tot urmarit ce s-a intamplat pe la Campionatul Mondial, de ce, nu stiu nici eu. Cred ca este cel mai slab campionat mondial vazut de mine pana acum.

[paranteza: propun ca la urmatoarele mondiale sau europene sa joace rezervele cum ar fi, nu vedetele. Ii vreau pe aia carora le e foame, care vor sa prinda un transfer sau sa-si convinga antrenorii ca sunt buni. Nu-i mai vreau pe Messi si Ronaldo, sau cel putin pe Messi. Ronaldo nu-mi place, dar ala a jucat pe rupte, a dus Portugalia in spate].

Am tot auzit pe la tv ca dom’le vaiiii, prin ce drama trece Thierry Henry, ce greu i-o fi!

Daca nu stii despre cine vorbesc citeste aici despre Thierry Henry. Pe scurt, este acum asistentul antrenorului echipei nationale a Belgiei. In trecut, a fost un atacant foarte bun, a jucat mult timp la Arsenal dar a trecut si pe la Barcelona, Juventus samd.

#drama lui Thierry Henry!

Drama prin care trece acest om nu exista. S-au gandit cei din media ca vai, ce greu trebuie sa-i fie, mai ales ieri, cand Belgia a jucat impotriva Frantei.

Mai aveau un pic si-i plangeau de mila de tot, ii plateau si sedinte la psiholog. Ca vai, cum sa lucreze impotriva Frantei?

Sa fim seriosi. Omul este profesionist, isi face treaba acolo unde este. Apoi, nu e ca si cum Franta si Belgia erau in razboi si i-a tradat.

Mie mi se pare ca e invers, daca eram in locul lui, faceam tot ce puteam sa castige tara la care lucram eu. Tocmai de aia, ca ai mei sa se trezeasca si sa ma cheme sa lucrezi cu ei.


Tu ce crezi, i-a fost greu?


sursa imagine: wikipedia.org

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *