Cofetaria buna dupa ambalajele pentru prajituri o recunosti! #p#

In vremuri de multa vreme apuse cofetariile erau locurile fericite, unde se aduna familia toata sau un grup de prieteni, celebrand ceva. Optiunile de desert erau putine, cu mult zahar insa aduceau fericire la pachet. Ei bine sau mai degraba la fata locului pentru ca erau putine exceptii cand era preferata varianta iau acasa sa mananc. Poate si de aceea nu se punea asa mare accent pe ambalare.

Acum insa, sa intri intr-o cofetarie si sa iti alegi ceva bun din vitrina, sa ceri to go sau cu livrare la o adresa este la ordinea de zi. Si sa vezi ca nu au ambalaje pentru prajituri corespunzatoare din toate punctele de vedere – aspect, marime, adancime etc. – e semn clar ca nu ai ajuns in locul potrivit. Sa nu exageram, poate ca politica invechita care spunea clientul nostru, stapanul nostru este depasita. Cu toate acestea, tii cont de cum servesti clientii pentru ca ai o reputatie de cladit si de pastrat.

Cofetaria buna dupa ambalaje o recunosti

Pentru ca marketingul are strategii foarte bine gandite, pentru ca cei care investesc cu adevarat in promovare stiu ca au nevoie de orice detaliu bine pus la punct si pentru alte o mie de motive, da, ambalajele pot face o mare diferenta. Vorbim aici de aspect, nu intr-un mod superficial, ci chiar necesar. Primul lucru care iese in evidenta, ca impact vizual, este exteriorul. Dacă mai apoi ne lasam convinsi de acesta si servim si ce este in interior, suntem impresionati si de gust, se poate numi asta o experienta culinara desavarsita.

Asadar nu este de mirare ca alegerea unui furnizor de incredere, care sa aiba nu doar oferte bune si variate, dar si calitate in tot ceea ce ofera este o misiune importanta. In aceasta nisa este apreciat Snick Ambalaje, unul din furnizorii de top. De la acesta avem acces la o gama variata de produse din nisa ambalajelor de unica folosinta, biodegradabile. Aici sunt disponibile in diverse marimi si culori ambalajele pentru deserturi de orice fel, chiar si pentru monoportii.

In categoria special dedicata cutiilor pentru prajituri gasim spre exemplu pe cele cu print, in forma de triunghi si numai bune pentru portie de tort sau alt tip de desert in forma de triunghi. Gasim de asemenea cutiile din carton, cu print festiv, iar pentru cei care se pregatesc de evenimente  diverse si de inmanarea unei portii de dulce sunt disponibile cutiile pentru prajituri, cu maner. Toate acestea si nu numai pot fi comandate imediat, din pagina oficiala si livrate oriunde in tara.

Snick Ambalaje iti da si idei de promovare prin ambalaje

In toata diversitatea de aici descoperim si ambalaje albe, maro, negre, dar care pot fi si personalizate. In tiraje mici, acestea pot fi personalizate cu logo si poate cu un scurt mesaj. Serviciul este oferit tot prin furnizorul mentionat.

Despre comanda, oferte si reduceri ce pot fi aplicate in functie de valoarea comenzii aflam din pagina oficiala.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau

comenzi@snick-ambalaje.com

2 thoughts on “Cofetaria buna dupa ambalajele pentru prajituri o recunosti! #p#”

  1. Bravo pentru informatia clara si detaliata pe care ai oferit-o despre acest furnizor de ambalaje si produsele lor! Acest lucru te face cu adevarat un expert in acest domeniu si un mare ajutor pentru cei care cauta servicii de calitate. Mult succes in tot ceea ce iti propui!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *