Hate pentru ca Jennifer Lopez mi-a dat add pe twitter.

Din cand in cand, in peregrinarile mele de-a lungul si de-a latul internetului dau peste oameni frustrati si batuti in cap. Uneori cred ca e din cauza ca sunt strugurii acri, alteori din cauza ca unii sau unele sunt nefericiti/nefericite. 
  
Hai sa le luam pe rand.
#numarul 1.
 
Azi dimineata, imi verific twitter-ul. Descopar cu stupoare ca o anume Jennifer Lopez (avea si poza artistei dar nu era ea) imi da follow. Da-i si razi, fac rapid un print-screen si pun pe facebook. Din exprimarea mea, se intelegea ca e o gluma.
 
Imediat sare cineva care se apuca sa-mi zica ca nu e adevarat, ce, eu chiar cred? Crezand altceva, am continuat gluma si m-am trezit ironizat. Ii explic fetei ca era o gluma si ca am crezut ca se intelege (dovada like-urile si reactiile de pana atunci). Am intrebat-o la randul meu ea ce face cand face o gluma, anunta mai intai?
Sictirita, duduia mi-a zis ca ea „are grija sa se inteleaga mai intai”. Mi-a picat fata cand am vazut nesimtirea ei.
Mai intai, nu era vina mea ca nu s-a prins ea de gluma.
Apoi, s-a comportat de parca venise la un show de stand-up, ma platise pentru serviciile prestate si eu n-am facut-o sa rada. Cu asa atitudine… sper sa fie cat mai putini ca ea ca ajungem rau. 
#numarul 2

Pe un alt blog de-ale mele, scriu un articol despre noul album al lui Click, „Trup si suflet”. Scriu, postez, ca de obicei il promovez pe facebook, pe grupuri.

Ce sa vezi mai nene, imediat mi-au sarit in cap vreo cativa ciutani de vreo 50 de ani asa, puristi pana in maduva oaselor. Ca aia nu e muzica, ca aia nu e recenzie, c-o fi, c-o pati, ca de aia merge tara in jos si cate si mai cate. Articolul meu era de vina si pentru foamea din Africa. 
 
Am incercat un dialog civilizat cu ei insa m-au apucat spumele la un moment dat. N-am inteles cum poti sa fii atat de incuiat la cap incat sa nu intelegi ca nu toate articolele sunt recenzii si ca nici nu trebuie sa fie.
 
N-am inteles nici de unde toata aceasta inversunare si aruncarea cu pietre. Nu-ti place, nu manca prietene, e atat de simplu. De aroganta cu care s-au facut anumite afirmatii nu mai vorbesc, cred ca asta e in sangele nostru sa ne pricepem la toate.
N-am inteles nici cum nu poti sa pricepi ca genurile de muzica sunt variate si ca e ok sa-ti placa anumite genuri si sa-ti displaca anumite genuri. Nu e insa ok sa faci tu clasificari ca e „de cacao”, cel putin in situatia in care nu ai un background serios in treaba asta. 
 
Ce voiam sa zic cu articolul asta, pai sa transmit un mesaj tuturor. Stimabili si stimabile, lasati-o mai usoar cu atitudinea asta, ca nu va datoreaza nimeni nimic.
Fiecare e liber sa faca ce-si doreste. Nu va place, nu mancati. Treceti mai departe si nu incurajati in nici un fel manifestarea respectiva. Fara sustinere si atentie, la un moment dat dispare de la sine.
 

Sau exista si o a doua varianta, faceti si voi asa cum stiti mai bine. Face unul un site si nu-ti place? Pac, fa si tu unul smecher in care sa promovezi ce vrei tu si sa o faci in modul ala real, asa cum n-o face ala de mai sus. 

Poate mai cititi si voi o carte sau macar va uitati prin niste recenzii filme si asa deveniti mai deschisi la minte.

 E mai simplu si mai util asa pentru toata lumea. 
Sursa imagini: pexels.com / captura twitter
 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *