dinozauri dino park bucuresti

Dino Parc Bucuresti, distractiv si educativ

Cu totii am auzit de Dino Park Rasnov, chiar daca am fost sau nu pe acolo. Dar de Dino Parc Bucuresti, a auzit cineva? Daca n-ai ocazia sa-ti duci copii la Rasnov, in Bucuresti poti sa-i duci. Dino Parc Bucuresti, se afla in cadrul Muzeului National de Geologie, cumva in curtea exterioara – pentru cine stie zona.

Si de ce sa-ti duci copii acolo? Pentru ca asa cum am zis, mai sus si distractiv si educativ.

Ce poti vedea la Dino Parc Bucuresti

Vreo 15 exponate. Atentie! Nu sunt fosile, sunt reproduceri ale animalelor (unele in marime naturala) si sunt si mecanice. Isi misca anumite membre, isi misca ochii, scot sunete etc.

Evident ca fiecare in parte are informatii afisate cu privire la specie, unde a trait, cand etc.

Sunt si doi TRex care pot fi „calariti” de catre copii, contra cost. Pe langa dinozauri, mai sunt si cateva personaje dragi copiilor. Cum ar fi veverita din Ice Age – cea cu ghinda in brate, Toothless din How to train your dragon si parca mai era cate ceva.

Mie mi-au placut, e si un mamut acolo in marime naturala si e scary. Stramosii nostri aveau cojones mari sa vaneze asa ceva, e tot ce pot sa spun.

Nu prea sunt multe de spus, pentru ca trebuie sa vezi. Iti las mai jos cateva poze dar si un link unde poti sa vezi 2-3 filmulete.

Am uitat sa zic, la intrare este si un magazin cu tot felul de suveniruri, jucarii etc.

Partea video o vezi aici: https://vm.tiktok.com/ZMLRh6WE6/.


surse imagini: arhiva personala

1 thought on “Dino Parc Bucuresti, distractiv si educativ”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *