ilustratie cuplu japonez in sauna

Show-uri tv interzise minorilor

In calatoriile mele pe internet dau uneori peste chestii ciudatele. Cautand subiecte de articole, uneori gasesc chestii care nici macar nu stiu daca sunt sau nu reale. Despre Japonia, exista o gramada de mituri, unele istorice, unele de actualitate. Si despre moravurile lor exista diverse mituri. Dar sunt si chestii reale, cum ar fi aceste show-uri tv interzise minorilor.

Nu prea stiu multe despre ele, sunt putine informatii pe internet, cel putin in acest „colt” al internetului. Probabil daca eram mai aproape de Japonia, gaseam mai multe info. Asa, google se mai zgarceste si el la rezultate, in functie si de unde te afli.

Cum ziceam si mai sus, circula de multi ani multe zvonuri pe internet cand e vorba de Japonia. In special despre industria pentru adulti. Evident, doar cine sta pe acolo stie care e adevarul, in rest, pot fi doar prejudecati/ fake news.

Dar hai sa vedem niste show-uri tv care chiar au existate – nu stiu daca mai exista in momentul de fata.

Show-uri tv interzise minorilor

Karaoke cu surprize

Traducere 100% neaosa, aparent se numea „Sing What Happens” (Tokui Chuck). Nu am inteles exact daca se difuza pe un canal special pentru adulti sau nu. Karaoke este un mod de distractie popular in Japonia. Dar nu si genul asta de karaoke.

Aici practic vorbim de un soi de „X-Factor” (sau oricare talent show despre muzica). Dar… ideea de baza era asa: concurentii trebuiau sa cante o piesa pana la capat. In timp ce ei se straduiau sa cante, o lucratoare sexuala il stimula cu mainile… aaa… acolo jos. Provocarea fiind ca el sa nu ejaculeze cat tinea piesa – cel putin daca am inteles eu bine.

Toata treaba se petrecea in fata unui juriu care trebuia sa ii analizeze prestatia artistica. In functie de asta, putea castiga niste premii.

Daca vrei si video, youtube sau alte site-uri, se gasesc fragmente.

Orgasm Wars

Cu asta s-au dus si mai tare. Aici avem o alta provocare. Vorbim de un tip (n-am inteles daca era acelasi mereu) un actor din filmele pentru adulti. Provocarea era ca el sa reziste in timp ce un tip gay – proprietarul unui bar, ii presta un sex oral. Ca sa castige, actorul respectiv trebuia sa reziste timp de 40 de minute.

Ok… ce sa zic, din nou, cine e curios, sa caute singur video.

Idol no Ana

Se mai numea si „An Idol’s Hole” si am inteles ca a fost o serie intre 2009 – 2014. Aici nu era sexual direct sa spunem asa – de altfel nici in cele doua show-uri de mai sus. Adica erau acoperite zonele de conflict cu perdele etc. Nu se vedea la TV, explicit.

Aici era sugerata sexualitatea. Inteleg ca era vorba de tinere care doreau sa intre in showbiz. Aveau asadar diverse probe de trecut, toate cu aluzie. Cum ar fi sa ridici un obiect cilindric de pe masa, fara maini. Sau sa ti se introduca in gura un tub transparent prin care sa fie pompata niste mancare. Tu trebuie sa ghicesti ce anume ai gustat.

Si numai probe de genul.


Nici nu stiu ce sa zic in final. Cand te uiti data viitoare la noi la tv, adu-ti aminte ca exista chestii si mai dubioase decat crezi tu.


sursa foto: publicdomainvectors.org

3 thoughts on “Show-uri tv interzise minorilor”

  1. Felicitari pentru munca depusa in cercetarea acestor show-uri TV interzise minorilor! Cu siguranta s-a simtit si o atmosfera aparte in timp ce ai realizat acest articol. Desi au existat doar uploaduri fragmentare online nu incetini sa descoperi mai multe informatii si sa ne oferi o perspectiva obiectiva asupra acestora. Bravo pentru cercetarile tale! 🙂

  2. Aceste articole despre traditia si cultura Japoniei ne uimesc prin cat de interesante si noua pot fi. Este interesant sa vedem dincolo de doar informatiile care ne sunt oferite despre Japonia in mod obisnuit si sa avem o imagine mai completa a subculturilor si evenimentelor. Felicitari pentru acest material interesant!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *