afis Tad the Lost Explorer and the Secret of King Midas

Tad the Lost Explorer and the Secret of King Midas | 2017

Tad the Lost Explorer and the Secret of King Midas este un film spaniol si este o continuare. In prima parte, Tad Jones (sau Tadeo), o cunoaste pe faimoasa exploratoare Sara, de care se si indragosteste. De asemenea, aici o cunoaste si pe Mumia, o creatura moarta dar vie descoperita intr-o piramida din Peru.

# sinopsis Tad the Lost Explorer and the Secret of King Midas

Filmul incepe cu Tad, pe santier, dar care studiaza din greu pentru a deveni si el, arheolog. Tad este atipic, un tip normal, obisnuit. Nu prea aratos, ceva burtica, in totala antiteza cu Sara, o adevarata bunaciune. Este si motivul pentru care colegii de santier nu-l cred ca este ceva intre el si ea.

Sara a facut intre timp o descoperire foarte importanta. Una dintre cele trei bucati ale colierului lui Midas. Cine reuseste sa refaca colierul, capata puterea de a transforma totul in aur.

Daca pentru Sara totul este pasiune, stiinta, istorie, pentru un nene un pic mai rautacios… totul inseamna bani si putere. Ca atare, o fura si pe Sara si piesa ei proaspat gasita si pleaca sa faca rost si de restul.

# ochiul critic Tad the Lost Explorer and the Secret of King Midas

Este un film pentru copii spre adolescenti. Mie imi plac animatiile dar cum probabil nu ma aflu in publicul tinta nu m-a dat pe spate. M-am uitat insa pentru ca mi-am amintit ca am vazut prima parte pe TV si daca tot l-am gasit pe Netflix, am zis ca na, e ok sa ma uit.

Este dragut, este relaxing, merge sa te uiti intr-o duminica de Covid, cand n-ai altceva mai bun de facut.


sursa imagine: impawards.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *