telefon cu spatele spart

Ai grija de telefonul tau, ia-i o husa nu-l lasa asa #p

Intrebare scurta: ti-ai trimite copilul iarna, afara, dezbracat complet la minus 10 grade? Sau l-ai trimite pe munte descult, in picioarele goale? Il lasi sa se dea cu rolele/ skateboard-ul/ bicla fara cotiere, casca, genunchiere? Ai merge cu el in masina fara scaun pentru copil? Conduci fara centura de siguranta?

Lista poate continua si cred ca ai inteles paralela. Telefonul este o parte foarte importanta a vietii fiecaruia, deci de ce sa nu ai grija de el?

Din punctul meu de vedere cel putin, este vital ca telefonul sa aiba folie de protectie pe fata si husa pentru spate si laterale.

Indiferent de ce model de telefon folosesti, designul in ziua de astazi este asemanator, mai toate au de exemplu margini rotunjite, vorbim practic de acel asa zis ecran lateral. Sunt zone foarte sensibile, se pot sparge foarte usor.

Un telefon nu este deloc ieftin, daca ai facut un efort si ti-ai cumparat un telefon in valoare de cateva mii de lei, serios, chiar nu mai investesti un pic sa-l protejezi?

Motive pentru a cumpara o husa de telefon

Pai hai sa le luam pe rand. In primul rand, o husa iti protejeaza telefonul. Se poate intampla ca in fiecare moment sa-ti scape telefonul din mana. Mai ales daca ai ghinionul sa-ti pice pe o suprafata dura (beton, gresie etc.) sansele sa ramana intreg sunt foarte mici. Cu atat mai mult in cazul in care de exemplu spatele telefonului este facut din sticla (cum sunt destule).

Deci te ajuta sa-ti protejezi telefonul in cazul acestor caderi accidentale – inevitabile de altfel.

Dar te ajuta si la altceva. Pentru ca problemele pot interveni nu doar in cazul unei cazaturi, care il poate distruge total. Multi dintre noi avem obiceiul de a tine prin buzunare chei, brichete, monede poate etc. Daca bagi telefonul in buzunarul respectiv… sunt sanse foarte mari sa-l zgarii.

Iar un telefon cu spatele spart sau zgariat, devine mult mai greu de vandut de exemplu. Pentru ca la un moment dat, dupa nu stiu, 2-3 ani, probabil vei vrea sa-l vinzi, sa-ti recuperezi macar partial din bani. Si atunci, cu cat arata mai bine (pentru ca si estetica este foarte importanta) cu atat ai sanse sa primesti mai multi bani pe el.

Ce fel de husa de telefon sa alegi?

Sunt o gramada de modele de huse de telefon pe piata, fiecare cu caracteristici proprii, facute din diverse materiale etc.

Alegerea, depinde de gusturile fiecaruia, ce anume cauti dar probabil si de buget, nu?

Materialele folosite de exemplu sunt diverse, de la huse din piele de exemplu pana la huse din silicon, plastic sau chiar metal. Aici depinde de preferintele personale.

Mie de exemplu, cel mai mult imi plac husele din silicon – un anumit tip de silicon. Pentru ca mie imi place ca telefonul sa imi stea bine in mana – chiar daca imi transpira mana, sa am aderenta si sa ma asigur ca nu il scap de mana. De asemenea, sa se si stearga usor, sa nu arate tot timpul unsuros.

Daca vrei sa ti se vada spatele telefonului, merita mai ales daca e o culoare frumoasa, atunci poti alege o husa transparenta, ca aceasta.

Aceasta de exemplu, este o husa anti shock, transparenta, cu colturi cu pernute de aer pentru o protectie mai buna – colturile fiind partile cele mai sensibile ale telefoanelor. De asemenea, are diverse caracteristici cum ar fi: anti-urme, anti-zgarieturi si anti-alunecare.

Ziceam mai sus ca depinde de gusturi ce fel de husa iti alegi si din cauza designului. Ca de exemplu, modelul de husa de mai jos este folosit de multa lume, pentru ca este foarte practic. Pe langa rolul de protectie, mai are alte doua roluri foarte importante: poate servi si ca portofel si de asemenea ca suport (daca vrei sa-l tii pe birou sa te uiti la ceva, nu-ti mai trebuie un suport aditional).

Aceasta este din piele ecologica si are o inchidere ermetica daca mi se permite, se inchide magnetic si protejeaza telefonul integral. Este o varianta pentru care cred ca de exemplu nu-ti prea mai trebuie o folie de protectie pentru ca ai protectie integrala aici.

Pe langa gusturi, alegerea unei huse mai depinde si de un alt criteriu. Si anume… daca te stii mana moarte cum s-ar spune, te stii cu doua maini stangi, atunci cauta o husa masiva, still army care sa te ajute sa-ti protejezi telefonul asa cum trebuie.


Nu uita, telefonul este o investitie pana la urma. Nu vrei sa-ti bati joc de banii tai, nu? Dar oricate ti-as spune eu despre huse, cel mai bine ar fi sa intri si sa-ti alegi direct. Si aici ai huse de telefoane pentru toate gusturile si toate buzunarele. Poti filtra in functie de modelul telefonului tau, de culoare, de producator s.a.m.d.


Tu ce fel de husa folosesti? Lasa un comentariu mai jos cu husa ta preferata.


surse imagini: marketbox.ro si pixabay.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *